ViceVersa lille

ViceVersa

kinto

Kinto

     
Make-International lille

Make International

     
LaCafetiére

La Cafetière

     
horwood

Horwood

     
Cafe caffe

Forever

     
TopDrawer lille

Top Drawer

     
Info

Italesse

     

 BRANDS

 

JJ-Company er et dansk handelsfirma ejet af Jeanne & Jess i fællesskab. Vi markedsfører og sælger mærkevarer, som er af høj kvalitet og flot design. Vores kunder er førende brugskunst & design butikker, køkken butikker, netbutikker, kaffe/the butikker samt stormagasiner.

Vi har eneforhandling af mærkerne Horwood, Make International, La Cafetiére, Viceversa, Italesse, Kinto, Forever og Esbit.

JJ-Company is a danish company owned by Jeanne & Jess. We market and sell products from brands around the world, that have high quality and great design. Our customers are leading interior and design shops, kitchen, online shops, coffee and tea shops and department stores.

We are exclusive on the brands Horwood, Make International, La Cafetiere, Viceversa, Italesse, Kinto, Forever and Esbit.

 

Make International er et engelsk brand som er passioneret med at finde nye designere, som de kan samarbejde med, for at give deres kunder de forskellige produkter og designs, som de er på udkig efter. Make International arbejder på at skabe elementer, som er praktiske, i høj kvalitet og stilfulde. Make International har Keith Brymer Jones som chefdesigner.

Se mere klik her. 

un   titled

Top Drawer producerer en række produkter til hjemmet og køkkenet, med et twist af skandinavisk udseende. Top Drawer designer og producerer hovedsagelig varer i rå cotton canvas, glat læder og ruskind.

Produkterne er designet til at give kant og blande sig med dit daglige behov for et smukt køkken og dækket bord.

Top Drawers lidenskab er naturlige materialer og produkterne er designet og lavet til at holde og ældes. Jo mere du bruger og slider dem, desto flottere bliver de.

Se mere klik her.

 

topdraw

Horwood er et Engelsk firma fra 1896, som har specialiseret sig i rustfri stål produkter. De har flere produktlinjer, vi har valgt at brande Judge og Stellar. Horwood produkter er af den højeste kvalitet.

Se mere klik her.

horwaard

Kinto er et Japansk mærke af høj kvalitet. De lægger stor vægt på høj holdbarhed, funktionalitet og design af deres produkter. Kinto tilbyder et bredt sortiment indenfor kaffe og te såsom slow coffee style tilbehør, kopper, tekander og diverse tilbehør.

Se mere klik her.

 

 

kinto

 

La Cafetiére er kendt over hele verden inden for elkedler, stempelkander og the .

Se mere klik her.

 lacafitier

 

Forever -  Forever er en del af Kaufgut koncernen, som er fra Bolzano i Italien.

De producere alt indenfor espresso kander og tilbehør til kaffe.

Se mere klik her.

 

Forever SPLENDY 1000


 

 

Viceversa er et italiensk mærke, som producerer utrolig flotte produkter til køkkenet.

De har inhouse designere som sørger for at designet er flot og iøjnefaldende.

Viceversa producere bla. toastere og juicere.

Se mere klik her.

 viseverse

 

 

Italesse er et italiensk brand, som producerer alt til nydelse af vin. Såsom vin glas, glas karafler, vin kølere og andet tilbehør.

Se mere klik her. 

 

 SL VERTICAL party 01 500